Privātuma politika

“Skanstes City” tīmekļa vietnes privātuma politika

Personas datu apstrādes pārzinis ir AS “Skanstes City”, Reģistrācijas Nr. 40003388042, Adrese: Skanstes iela 50, Rīga, LV-1013; Tālr. 26163131; e-pasts birojs@skanstescity.lv; interneta vietne: www.skanstescity.lv.

  • Šī politika attiecas uz personas datu izmantošanu tīmekļa vietnē ar domēna adresi www.skanstescity.lv. Šīs politikas mērķis ir sniegt informāciju Jums (datu subjektam) par tīmekļa vietnē veikto personas datu apstrādes nolūku, tās apjomu, aizsardzību, apstrādes termiņiem, Jūsu tiesībām, kā arī skaidrot kāpēc mums nepieciešams izmantot Jūsu personas datus, apmeklējot mūsu tīmekļa vietni.
  • Lai uzlabotu privātuma politiku, mēs regulāri veicam izmaiņas tajā. Jums vienmēr ir pieejama tikai jaunākā privātuma politika.

Kādēļ apstrādājam Jūsu datus?

  • Mēs apstrādājam Jūsu personas datus, lai Jūs varētu saņemt atbildi uz mums sagatavotajiem jautājumiem.
  • www.skanstescity.lv tiek izmantotas sīkdatnes. Par sīkdatņu pielietošanā izmantotajiem datiem un ar to saistīto informāciju, varat iepazīties sadaļā Sīkdatņu politika.

Kādus Jūsu datus apstrādājam?

  • Sazinoties ar mums izmantojot šo tīmekļa vietni, var tikt saglabāta tāda informācija kā e-pasta adrese, vārds / uzvārds un tālruņa numurs.
  • Sīkdatņu politikā ir norādīti dati, kuri tiek apstrādāti sīkdatņu pielietošanas procesā.

Kāds ir Jūsu personas datu apstrādes tiesiskais pamats?

  • Datu apstrāde tiek veikta ar mērķi sniegt atbildes uz jums interesējošiem jautājumiem un nodrošināt jaunākas informācijas piegādi, atbilstoši Jūsu pieprasījumam.
  • Datu apstrāde tiek veikta pamatojoties uz Jūsu sniegtas piekrišanas pamata un tiek veikta tikai šajā politikā noteiktajiem mērķiem (informācijas nosūtīšanai).
  • Mēs veicam mājas lapas, sociālo tīklu apmeklējumu vēstures analīzi, par ko detalizēti izklāstīts Sīkdatņu politikā.

Kur mēs iegūstam personas datus?

  • Mēs iegūstam Jūsu sniegtos personas datus, kurus Jūs sniedzat mums izmantojot mūsu mājas lapā pieejamo formu.

Kam mēs nododam Jūsu personas datus?

  • Tiesībsargājošām iestādēm, tiesai vai citām valsts un pašvaldības iestādēm, ja tas izriet no normatīvajiem aktiem un attiecīgajām iestādēm ir tiesības uz pieprasīto informāciju, ja tā ir bijusi īpaši jāpieprasa.
  • Jums, kā datu subjektam, saskaņā ar skaidru un nepārprotamu pieprasījumu.
  • Tiesām vai citām valsts institūcijām, savu likumīgo interešu aizsardzībai.
  • Jūsu datu saņēmēji var būt Pārziņa pilnvarotie darbinieki, Apstrādātāji, tiesībsargājošās un uzraugošās institūcijas.
  • Mēs izsniegsim personu personas datus tikai nepieciešamā apjomā, atbilstoši normatīvo aktu prasībām un konkrētās situācijas pamatotiem objektīviem apstākļiem.  
  • Personas datus apstrādājam Eiropas Savienības un Eiropas Ekonomiskās zonas (ES/EEZ) teritorijā. Jūsu personas dati netiek apstrādāti valstīs, kas atrodas ārpus ES/EEZ, lai nodrošinātu Jums izvēlēto pakalpojumu. Personas datu nodošana un apstrāde ārpus ES/EEZ var notikt, ja tikai tad ja tam ir tiesisks pamatojums, proti, lai izpildītu juridisku pienākumu, noslēgtu vai izpildītu līgumu, vai saskaņā ar Jūsu piekrišanu, un ir veikti pienācīgi drošības pasākumi.

Cik ilgi glabājam Jūsu personas datus?

  • Visi no Jums iegūtie personas dati tiek glabāti tik ilgi, kamēr Jūs neatsaucat savu piekrišanu. Ilgāks personas datu uzglabāšanas laiks ir pieļaujams, lai izpildītu likumu prasības par dokumentu vai informācijas glabāšanas minimālo termiņu vai lai aizsargātu mūsu likumīgās intereses.
  • Kad šis periods ir beidzies, mēs drošā veidā izdzēsīsim Jūsu personas datus vai padarīsim tos nepieejamus (arhivēšana), vai arī neidentificējamus, lai tos vairs nevarētu sasaistīt ar Jums.
  • Esam tiesīgi pārtraukt Jūsu datu apstrādi gadījumā, ja pārtraucam informācijas sniegšanu šādā formā, kā tas šobrīd ir paredzēts mūsu mājas lapā.

Jūsu datu aizsardzība

  • Pie mums Jūsu personas dati ir drošībā, jo mēs veicam visus vajadzīgos pasākumus atbilstoši spēkā esošajiem datu aizsardzības tiesību aktiem, vadlīnijām, iekšējām vadlīnijām un noteiktajai kārtībai.
  • Mēs vienmēr strādājam ievērojot augstākās drošības prasības. Izmantojam jaunākās tehnoloģijas, dažādas drošības programmatūras – ugunsmūris, autentifikācijas programmas, datu šifrēšanu, lai aizsargātu Jūsu personas datus un nepieļautu piekļuvi tiem trešajām personām nejaušā vai tīšā veidā, nesankcionētas piekļuves veidā, kā arī izvairītos no personas datu tīšās vai netīšas nozaudēšanas, izpaušanas vai iznīcināšanas.
  • Gadījumā, ja iestāsies apstākļi, kas var apdraudēt Jūsu datu drošību, mēs par to paziņosim telefoniski, rakstveidā vai publicējot informāciju mūsu mājaslapā.
  • Mēs neuzņemamies atbildību par Jūsu personas datu zudumu vai nopludināšanu, gadījumā ja tas noticis Jūsu vainas dēļ, kā arī aicinām būt atbildīgiem un iepazīties ar datora un interneta lietošanas drošības noteikumiem un būt īpaši uzmanīgiem nododot kādam Jūsu privātos datus, piemēram, personu apliecinošo dokumentu.

Jūsu tiesības

  • Jums ir tiesības pieprasīt apstiprinājumu mums, vai mēs apstrādājam ar Jums saistītus personas datus.
  • Ja mums sniegtā informācija vairs nav aktuāla, Jums ir tiesības lūgt mums veikt labojumus.
  • Jums ir tiesības pieprasīt dzēst savus datus vai iebilst pret to apstrādi, ja, jūsuprāt, dati apstrādāti nelikumīgi, vai arī beidzies pamats tam kādēļ tie tika iegūti.
  • Ja uzskatāt, ka Jūsu datus esam apstrādājuši nelikumīgi, Jums ir tiesības vērsties Datu valsts inspekcijā ar sūdzību.
  • Ja Jūsu personas dati iegūti ar Jūsu piekrišanu, Jūs jebkurā laikā varat to atsaukt un mēs neturpināsim apstrādāt Jūsu datus.
  • Noteiktos gadījumos Jums ir tiesības mums lūgt savu personas datu dzēšanu vai apstrādes pārtraukšanu, taču tas nevar notikt gadījumos, kad likums vai normatīvie akti uzliek mums par pienākumu saglabāt un apstrādāt Jūsu personas datus, kā arī ja šī lūguma izpildes rezultātā var rasties grūtības nodrošināt Jums pilnvērtīgus esošos un jaunus AS “Skanstes City” pakalpojumus.

Pēdējo reizi aktualizēts: 01.10.2020